Тековни акивности – Пред и Потоа
-Карпош
-Тумбе кафе (спортски реквизити)
-Медицина на трудот
viber_image_2022-05-17_12-50-01-992 viber_image_2022-05-17_12-50-02-440 viber_image_2022-05-17_12-50-03-282 viber_image_2022-05-18_12-36-23-611 viber_image_2022-05-18_12-36-24-086