Сектор за Правни и општи работи

Сектор за Правни и општи работи

Phone: 047 207 432

Сектор за финансиско работење

Сектор за финансиско работење

Phone: 047 207 412

Сектор Комунална хигиена

Сектор Комунална хигиена

Phone: 047 207 426

Сектор Јавно зеленило

Сектор Јавно зеленило

Phone: 047 207 420

Сектор Уредување и одржување на гробишта

Сектор Уредување и одржување на гробишта

Phone: 047 207 420

Известувања

3112, 2016

Набавено ново возило за машинско метење на улици

ЈП Комуналец Битола набави специјализирано возило за машинско метење на улици. Возилото е за потребите на Секторот јавно зеленило и е наменето за одржување (метење) на јавните прометни површини во градот Битола.

2812, 2016

Интервју на директорот Зоран Соклевски за телевија Тера (Видео)

Директорот на ЈП Комуналец Битола, м-р Зоран Соклевски даде изјава за битолската телевизија Тера за сработеното во годината која одминува и кои се плановите за 2017 година. (Видео)

 

2712, 2016

Прскање со калциум магнезиум ацетат против аеро загадувањето (ВИДЕО)

ЈП Комуналец Битола во соработка со општина Битола започна акција против аерозагадувањето. За таа цел ЈП Комуналец Битола оспособи специјализирано возило цистерна за прскање на калциум магнезиум ацетат. Прскањето се изврши на улиците Партизанска, Булевар […]

Контакт

Име

Телефон

Случај

Име

Телефон

Е-маил

Забелешка

0часа
во сервис на граѓаните
0години
постоење
0дена
за почиста Битола