Контакт детали

Адреса: 16-та Б.Б Битола

Емаил: komunalecbt@komunalecbt.com.mk

Набавки: nabavki.komunalecbt@komunalecbt.com.mk

Тел/Факс: ++389/47 207 407

Централа: ++389/47 207 400

Портирница: ++389/47 207 403

Даниела Јосифовска – лице за комуникација со граѓани што имаат одреден вид и степен на попреченост.

Контакт: ++389/47 207 400

Испратете порака

Вашето име (задолжително)

Вашиот е-маил (задолжително)

Наслов

Порака

Дирекција

Телефон: 047/ 207-400

Цвеќара Икебана

Телефон: 047/ 207-413

Расадник

Телефон: 047/ 207-423

Капела

Телефон: 047/ 207-418