Повик за доставување понуди за услуги за организирање на Завршна конференција за проектот СИМБИОЗА SYM-BIT-7

Ноември 10, 2020

Договор за услуги за организирање на Завршна конференција за проектот СИМБИОЗА

SYM-BIT-7

ЈП Комуналец – Битола има намера да додели договор за услуги за организирање Завршна конференција на проектот СИМБИОЗА, со финансиска […]

Повик за доставување понуди за услуги поврзани за услуги за организирање на Завршна конференција за проектот СИМБИОЗА SYM-BIT-7

Ноември 10, 2020

Service contract related to organizing Final Conference of SYMBIOSIS Project

SYM-BIT-7

PE Komunalec – Bitola intends to award a service contract for organizing Final Conference of SYMBIOSIS Project, with financial assistance from […]

За ЈП “Комуналец“ отпадот повеќе не е отпад, туку ресурс

Октомври 16, 2019

Се одржа третиот партнерски состанок на проектот “Симбиотски мрежи за одржливо управување со органскиот отпад-Симбиоза“ кој што е финансиран и поддржан од Европската Унија преку Интерег – ИПА програмата за […]

  • 29.06.Still007-696x392

Преку проект со европски пари Битола и Кожани ќе соработуваат

Јуни 29, 2018

Македонија и Грција односно Битола и Кожани, односно три партнери од кај нас и три од грчката страна ќе работат на управување со органскиот отпад. Денеска го одржаа првиот состанок, […]