Во рамките на акцијата „Генералка викенд“ се чистеа 24 локации каде ЈП Комуналец Битола беше дел од таа акција! Активностите се чистење на градот и отстранување на гломазен отпад, градежен шут и комунален отпад, тековно во соработка на општината и јавните претпријатија!

-Заедно да се грижиме за почиста и поубава Конзулска Битола!!!!

DSC_7644 DSC_7695 DSC_7696 DSC_7710 KOVID 3 viber_image_2022-05-12_07-19-34-973 viber_image_2022-05-12_07-19-35-251 viber_image_2022-05-12_07-19-36-037 viber_image_2022-05-12_07-19-38-899 viber_image_2022-05-12_07-19-39-187 viber_image_2022-05-12_12-15-14-597 viber_image_2022-05-12_12-15-16-300