Ј.П Комуналец Битола продолжува со ГЕНЕРАЛНОТО ЧИСТЕЊЕ НА ЦЕЛИОТ ГРАД.
* Во моментов активностите се одвиваат на ул.Железница, околу стара Свилара.
viber_image_2022-04-08_12-24-45-884 viber_image_2022-04-08_12-24-46-119 viber_image_2022-04-08_12-24-47-185 viber_image_2022-04-08_12-24-47-771 viber_image_2022-04-08_12-24-48-059