Ј.П Комуналец Битола започна со ГЕНЕРАЛНО ЧИСТЕЊЕ НА ЦЕЛИОТ ГРАД. Започна од Нас.Карпош и Кланица.
Ние придонесуваме, но ЗАЕДНО да ја зачуваме чиста животната средина!!!!
Еве дел од активностите на терен!
277736557_759320941717973_6933173580727275420_n 277744951_759320978384636_8855232663313277511_n 277745566_759321198384614_562391503602238531_n 277758248_759321328384601_4067083037504952049_n 277761544_759321028384631_2254922799581766021_n 277764699_759321131717954_3120108169563218843_n 277782674_759321235051277_1677482702055097452_n 277791839_759321281717939_5935795196281859059_n 277798640_759321158384618_4051388147016340946_n