Од рано утрово – 04:00часот, службите за одржување на хигиената – ЈП Комуналец Битола, на терен го расчистуваа снегот и фрлаа сол на тротоарите и мостовите во општината. Навремената реакција значи безбедност на граѓаните, пешаците и другите учесници во сообраќајот.
ЈП Комуналец Битола – секогаш работи во служба на граѓаните!!!!!