Екипите на ЈП Комуналец Битола, ја исчистија Обиколницата над Битола, по синоќешното фрлање и палење смет на самата сообраќајница.
ЈП Комуналец Битола секогаш во служба на и за граѓаните!
Во прилог слики од исчистената Обиколница, како и слики од дневните активности:
– машинско метење на Нас.Ремо,
– миење со цистерна на Градски парк.
За чиста Битола!
viber_image_2022-03-23_12-48-08-991 viber_image_2022-03-23_12-48-20-801 viber_image_2022-03-23_12-48-21-043 viber_image_2022-03-23_12-48-21-295 viber_image_2022-03-23_12-48-34-216 viber_image_2022-03-23_12-48-36-202