ЈП Комуналец Битола самоиницијативно-надвор од активностите кои следуваат по веќе донесена Програма за работа, а во интерес на граѓаните на Нас.Касарна, извршија косење, метење и собирање на хартија на патеките и пешачките премини.
Еве дел од истите:
viber_image_2022-08-25_10-54-49-618 viber_image_2022-08-25_10-54-49-984 viber_image_2022-08-25_10-54-50-516 viber_image_2022-08-25_10-54-50-836 viber_image_2022-08-25_10-54-51-170 viber_image_2022-08-25_10-54-51-434 viber_image_2022-08-25_10-54-52-249 viber_image_2022-08-25_10-54-52-516