ЈП Комуналец Битола поради поголема енергетска ефикасност продолжува со поставување лед осветлување и тоа:
-Населба Боримечка
-ул.Лавчанска Корија
-ул.13-ти Јули, како и сервисирање на уличното осветлување во Битола и селата !
viber_image_2020-07-14_11-55-03