Екипите на ЈП Комуналец – Битола се на терен и ги чистат пешачките патеки од денешните врнежи на снег.

IMG-1a1827ccd4660f5183a5c8de44d7e779-V IMG-c5ed131286ec859445576aa6ffbebc92-V IMG-6131bcc8c7c7d919e3951781a0040db1-V IMG-64e169520dd2ba0747ddeb5d8a11189e-V IMG-241dbb538577df24caeb92099d643492-V