Чистење на диви депонии на неколку локации во градот, како и собирање на гломазен отпад исфрлен од несовесни граѓани:
– ул.Максим Горки во непосредна близина на зградата Пелагонка
– ул.Беласица
– ул.Бул.1-ви Мај
ЈП Комуналец Битола и понатаму во служба на граѓаните за почиста Битола!!!!

viber_image_2022-09-05_11-50-01-243 viber_image_2022-09-05_11-50-17-464 viber_image_2022-09-05_11-51-36-875 viber_image_2022-09-05_11-51-52-019 viber_image_2022-09-05_11-52-01-689 viber_image_2022-09-05_11-52-03-376 viber_image_2022-09-05_11-52-46-989