ЈП Комуналец Битола и минатата вечер изврши дезинфекција на поголемите јавни површини, главни улици и на поголем дел помали споредни улици.

 

viber_image_2020-03-22_14-30-13 viber_image_2020-03-22_14-30-29 viber_image_2020-03-22_14-31-13 viber_image_2020-03-22_14-33-05 viber_image_2020-03-22_14-33-58