Продолжуваат активностите за чистење на диви депонии и понатаму. Еве дел од активностите претставено преку сликите:

viber_image_2022-08-24_10-31-19-980 viber_image_2022-08-24_10-31-20-273 viber_image_2022-08-24_10-31-20-498 viber_image_2022-08-24_10-31-21-054 viber_image_2022-08-24_10-31-21-323 viber_image_2022-08-24_10-31-21-592 viber_image_2022-08-24_11-58-14-840