ЈП Комуналец Битола, продолжува со чистење на мини депонии по барања од граѓани.Овој пат се чистеа мини депонии во близина на Техничкото училиште и Областа. Пред и Потоа.viber_image_2022-03-31_11-29-55-621 viber_image_2022-03-31_11-30-00-864 viber_image_2022-03-31_11-30-01-118 viber_image_2022-03-31_11-30-01-371