ЈП Комуналец Битола Ви ги честита престојните Велигденски празници.
Ви посакуваме Велигденските празници да Ви донесат многу топлина и спокојство.
Во Вашите семејства да владее мир и разбирање, Вашата трпеза да биде полна и Вашите срца да бидат исполнети со љубов.
Христос воскресе – Навистина воскресе!!!!

279105998_770887617227972_1013787222206266193_n