По завршувањето на Битолското културно лето 2022 година, екипите на ЈП Комуналец Битола, извршија темелно чистење на платото на Офицерски дом, каде голем дел од активностите и настаните се изведуваа на отворената сцена.

 

viber_image_2022-09-13_08-29-52-720 viber_image_2022-09-13_08-29-53-705 viber_image_2022-09-13_08-29-57-337 viber_image_2022-09-13_08-52-57-235