Дел од тековните активности на ЈП Комуналец Битола:
– Сечење и кастрење на гранки во населба Ремо
– Сечење на суви дрва во Касарна
viber_image_2022-03-11_09-13-32-919 viber_image_2022-03-11_09-15-44-984 viber_image_2022-03-11_09-31-20-249 viber_image_2022-03-11_09-32-34-757