ЈП Комуналец апелира да не се применува оваа ,,пракса ‘’ од несовесни граѓани . Ги замолуваме граѓаните сите заедно да си ја чуваме и цениме својата околина за почиста и поубава Битола 🌲🌸🌷🌼🌲

viber_image_2022-10-05_07-25-10-088-1