ЈП Комуналец Битола започна со поставување подземни електрични инсталации за осветлување на новиот Парк Довлеџик!

 

viber_image_2022-10-12_11-21-35-090 viber_image_2022-10-12_11-21-35-235 viber_image_2022-10-12_11-21-35-389 viber_image_2022-10-12_11-21-36-003