Миење на ул.”Македонска Фаланга”
Чистење на сув лист по Градското Шеталиште и Градскиот Парк.
Режење на садниците од лаванда по Градското Шеталиште.
Косење на тревни површини по Градско Шеталиште.
viber_image_2022-11-04_09-27-35-159 viber_image_2022-11-04_09-29-01-607 viber_image_2022-11-04_09-30-00-618 viber_image_2022-11-04_09-36-30-870 viber_image_2022-11-04_09-37-14-296 viber_image_2022-11-04_09-37-31-698 viber_image_2022-11-04_09-37-55-797Собирање на сув лист по должината на ул.”Генерал Васко Карангелевски”