ЈП Комуналец Битола, продолжува со промена на старите живини натриумови светилки, заради поголема енергетска ефикасност на целиот систем на улично осветлување!!!

 

viber_image_2020-10-07_13-21-13 viber_image_2020-10-07_13-21-17 viber_image_2020-10-07_13-21-19 viber_image_2020-10-07_13-21-20 viber_image_2020-10-07_13-21-199 viber_image_2020-10-07_13-21-211 viber_image_2020-10-07_13-21-212 viber_image_2020-10-07_13-22-40 viber_image_2020-10-07_13-22-43 viber_image_2020-10-07_13-22-46 viber_image_2020-10-07_13-22-48 viber_image_2020-10-07_13-22-49