ЈП Комуналец Битола, продолжува со промена на дотрајаните повеќе од 40години стари сијалици, со нови ЕНЕРГЕТСКО-ЕФИКАСНИ ЛЕД СВЕТИЛКИ И АРМАТУРИ!!!
– улици: Солунска, Пецо Божиновски, Ружа Делчева и многу други
-населби: Недопирливи, Стрчин, Нова Битола и многу други.
ЈП Комуналец продолжува и понатаму да ја осветлува Битола!!!!
1 2