Чистење на МИНИ ДЕПОНИЈА по барање на граѓани ул.Прилепска кај мини маркет Јени Милк. ПРЕД И ПОТОА! Секогаш во служба на граѓаните!!!!
viber_image_2022-03-29_12-05-35-868 viber_image_2022-03-29_12-05-36-017 viber_image_2022-03-29_12-05-36-118 viber_image_2022-03-29_12-05-36-208 viber_image_2022-03-29_12-05-53-056 viber_image_2022-03-29_12-05-53-525 viber_image_2022-03-29_12-05-53-788