Финализиран проектот за поставување на дополнително осветлување и светлосна сообраќајна сигнализација на пешачките премини за зголемена безбедност на пешаците на ул.Ген.Васко Карангелевски. Продолжуваме и понатаму со поставување и на други улици низ град Битола.

ЈП Комуналец Битола- СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ГРАЃАНИТЕ!!!!

viber_image_2022-08-10_22-34-52-920 viber_image_2022-08-10_22-34-52-947