ЈП Комуналец Битола, подигна дополнителни 4 (четири) пластеници за зголемување на сопственото производство на сезонски расад!!!

 

viber_image_2021-03-11_07-26-35 viber_image_2021-03-11_07-26-40 viber_image_2021-03-11_07-26-43