Чистење на мини депонии и подигнување на шут ВКУПНО 25m3 ПРЕД-ПОТОА и тоа на овие локации:
– Нас. Ремо
– Детско одморалиште зад Аргирица
– Мирка Гинова
– Пелагонка 1
– Јане Сандански

 

ЈП Комуналец Битола и понатаму продолжува да биде во корист на граѓаните за чиста животна средина!!!viber_image_2022-06-17_11-52-54-830 viber_image_2022-06-17_11-53-09-697 viber_image_2022-06-17_11-53-21-539 viber_image_2022-06-17_11-53-35-560 viber_image_2022-06-17_11-53-58-275 viber_image_2022-06-17_11-54-08-988 viber_image_2022-06-17_11-54-17-590 viber_image_2022-06-17_11-54-28-385 viber_image_2022-06-17_11-54-43-395 viber_image_2022-06-17_11-55-05-858 viber_image_2022-06-17_11-55-35-476 viber_image_2022-06-17_11-56-14-165 viber_image_2022-06-17_11-56-45-411