ЈП Комуналец Битола, продолжува со промена на старите живни, флуорцентни светилки во НОВИ ЛЕД ЕКОНОМИЧНИ СВЕТИЛКИ во дел од малите сообраќајници од Чифте фурни и АТ Пазар

viber_image_2020-08-21_11-33-24

viber_image_2020-08-21_11-33-51

viber_image_2020-08-21_11-34-13

viber_image_2020-08-21_11-35-08

viber_image_2020-08-21_11-35-28

viber_image_2020-08-21_11-35-52

viber_image_2020-08-21_11-36-20