Машинското метење на улиците продолжува и понатаму!
– ул.Солунска
– Булевар
– ул. Филип Втори Македонски
viber_image_2022-09-02_14-11-06-971 viber_image_2022-09-02_14-11-07-450 viber_image_2022-09-02_14-11-07-662 viber_image_2022-09-02_14-11-07-920