Тековни активности – кружен тек Филџан!
– садење на цветните леи со есенски расад од сортатата Виола-љубичица
viber_image_2022-10-07_09-08-19-298 viber_image_2022-10-07_09-08-45-837 viber_image_2022-10-07_09-08-46-084