По барање на граѓани, viber_image_2022-03-25_07-21-42-460 viber_image_2022-03-25_07-21-42-733 viber_image_2022-03-25_07-21-43-176. Ј.П Комуналец Битола продолжува и понатаму да работи во служба на граѓаните и за чиста Конзулска Битола!!!!