ЈП Комуналец Битола во соработка со ЈКП „ПЕЛА ХИГИЕНА“ ја исчистија дивата депонија на регионалниот пат Могила- Битола!
📌ЈП Комуналец со апел до граѓаните за посовесно однесување за зачувување на животната средина!
305640970_391521856501572_8801113208450322660_n 305768647_391522906501467_8098492477765113804_n 305818617_391523136501444_7058040285233217472_n 306097004_391521383168286_135947885503350119_n 306120269_391521519834939_4908213964613662383_n 306233864_391521339834957_6446728671651870194_n (1) 306306228_391521429834948_6176411605677470810_n 306334646_391521483168276_1926706645705113663_n