Почитувани,

 

Со овој допис Ве известуваме дека на ден 14.05.2021 год., петок, поради работа во електричната мрежа на улица Рузвелтова во Битола, НАПЛАТНИОТ ЦЕНТАР НА ЈП КОМУНАЛЕЦ БИТОЛА НЕМА ДА РАБОТИ

!