Дел од денешните активности на ЈП Комуналец Битола:
– замена на дотраени контејнери со нови пластични контејнери на ул.Ружа Делчева;
– машинско метење на главните улици
Продолжуваме и понатаму со нашите активности за чиста Конзулска Битола!!!
viber_image_2022-03-31_11-32-49-320 viber_image_2022-03-31_11-33-02-590 viber_image_2022-04-01_11-34-30-892 viber_image_2022-04-01_11-34-56-110 viber_image_2022-04-01_11-35-15-383