ЈП Комуналец Битола продолжува со завршната фаза на поставување енергетско-ефикасно лед осветлување во град Битола!

viber_image_2021-03-02_08-37-58 viber_image_2021-03-02_08-37-577 viber_image_2021-03-02_08-38-000 viber_image_2021-03-02_08-38-00