Чистење на ДИВИ ДЕПОНИИ на ул.8-ми Март-Св.Наум, во непосредна близина на детскиот парк Ѓорги Сугарев, како и во близина на ЈП Стрежево Битола!

viber_image_2022-08-11_09-31-18-988 viber_image_2022-08-11_09-31-19-273 viber_image_2022-08-11_09-31-19-553 viber_image_2022-08-11_09-31-19-876 viber_image_2022-08-12_12-49-47-545 viber_image_2022-08-12_12-49-47-800 viber_image_2022-08-12_12-50-25-435 viber_image_2022-08-12_12-50-25-908 viber_image_2022-08-12_12-50-26-167 viber_image_2022-08-12_12-50-26-469 viber_image_2022-08-12_12-50-27-265