Сечење дрва и кастрење гранки од двете страни на централните патишта во Долно Оризари – Дел од нашите активности

275937817_748080159508718_3167716687333972090_n 275942580_748080249508709_2163048785403139605_n 275964251_748080436175357_198669813996983439_n 276023961_748080352842032_1632788908707782464_n