ЈП Комуналец уредува за сите!
И, кога е жешко не е тешко.
Граѓаните пред се!ло9
МЗ Јонче Мурџевски

 

 

IMG-a02a82d3df9d9359cbd7507239c8d3a5-V

IMG-a818c063f83de0699762ff128989f21a-VIMG-efef616c60f561d31ea4444d45d6c6a4-V