После повеќето настани поврзани со Битолското културно лето,посебно со настанот Бела ноќ екипите на ЈП Комуналец покрај редовните активности во два наврати извршија миење на познатата улица Широк Сокак и плоштадот Гоце Делчев каде се изведуваат најголем број на настани.
Секогаш ЈП Комуналец во служба на граѓаните.
viber_image_2022-08-29_08-42-49-946 viber_image_2022-08-29_08-42-50-200 viber_image_2022-08-29_08-42-50-432 viber_image_2022-08-29_08-42-50-697 viber_image_2022-08-29_08-42-50-931 viber_image_2022-08-29_08-42-51-176 viber_image_2022-08-29_09-43-38-377 viber_image_2022-08-29_09-43-38-593 viber_image_2022-08-29_09-43-38-809 viber_image_2022-08-29_09-43-39-023 viber_image_2022-08-29_09-43-39-273 viber_image_2022-08-29_09-43-39-530 viber_image_2022-08-29_09-43-39-770 viber_image_2022-08-29_09-43-40-029 viber_image_2022-08-29_09-43-40-807 viber_image_2022-08-29_09-43-41-052