ЈП Комуналец Битола, покрај редовните обврски и активности, превзеде дополнителни мерки- покрај патеките за движење на пешачките премини, тротоарите, изврши и машинско метење и миење на патеките и улиците.
📍Активностите продолжуваат и понатаму за зачувување на чиста животна средина!!

viber_image_2022-09-16_13-44-39-974 viber_image_2022-09-16_13-44-40-331 viber_image_2022-09-16_13-44-40-813 viber_image_2022-09-16_13-46-37-429 viber_image_2022-09-16_13-46-39-594 viber_image_2022-09-16_13-46-43-066 viber_image_2022-09-16_13-46-44-251 viber_image_2022-09-16_13-46-45-394 viber_image_2022-09-16_13-46-45-784 viber_image_2022-09-16_13-46-47-499 viber_image_2022-09-16_13-46-48-011 viber_image_2022-09-16_13-51-00-864 viber_image_2022-09-16_13-51-02-884